Centre de medicina avançada del Vallès. "El Centre de la teva salut".

 • CEMAV és el seu centre mèdic al Vallès situat al cor de la ciutat de Granollers. Un excel·lent quadre mèdic de reconeguts especialistes l' atendran en unes modernes i amplies instal·lacions equipades amb la més avançada tecnologia.

  Entre el gran ventall de serveis què disposa destaquen; el laboratori d'anàlisis clíniques, el centre de reconeixements mèdics oficials, el centre de diagnòstic per la imatge, la clínica dental, el servei d'oftalmologia i Dependentia Vallès especialitzada en assistència domiciliària.

 • CEDIV Centre de Diagnòstic per la Imatge del Vallès. Ofreix un servei de diagnòstic per la imatge de referència i capdavanter al Vallès.

  Actualment disposa de la més avançada tecnologia digital en diagnòstic per la imatge i ofereix un servei de la RMN, TAC, Densitometria, Radiologia convencional, Ortopantomografia, Ecografia i Mamografia.

 • CEMAV DENTAL És un centre especialitzat integrat en un entorn que permet tractaments intensius.

  Tant pel seu equip humà, el tracte i l'atenció més personalitzada, fins per les seves instal·lacions, Cemav dental és sens dubte un centre odontològic únic a Granollers i comarca. 

  Disposa de les millors instal·lacions i un instrumental de alta tecnologia. Amb un servei de diagnòstic per la imatge equipat per poder realitzar tot tipus de radiografies i TACS.

   

 • LABORATORI D'ANÀLISIS CLÍNIQUES equipat amb els equips tecnològics i sanitaris més avançats. Compta amb un equip de professionals altament qualificats.

  Amb la finalitat de millorar el servei, hem dotat al nostre laboratori de tots els recursos necessaris per poder donar una resposta ràpida i eficaç als clients. Facilitant la feina al nostre equip assistencial hem assolit un tracte personalitzat pels nostres clients donant una resposta immediata als seus requeriments.

 • RECONEIXEMENTS MÈDICS OFICIALS permet l'obtenció del permís de conduir, la llicència d'armes i qualsevol altre tipus de certificat mèdic oficial d' un sol cop, facilitant totes i cadascuna de les tasques administratives en relació a l'expedició del reconeixement mèdic oficial.

  Possem al seu abast un servei ràpid i senzill que li estalvia temps i diners.

 • CEMAV Podologia està especialitzat en el tractament integral del peu. Equipat amb els avenços més novedosos del mercat.
  Proporciona una atenció personalitzada per donar solució a tots els problemes susceptibles de tractament podològic. Tot el personal disposa d'un alt grau de preparació a fi i efecte de proporcionar una assistència mèdica podològica de màxima qualitat i garantir la satisfacció del client en cada visita.

 • OFTALMOLOGIA és un servei d'atenció oftalmològica que neix amb l'objectiu de prestar una atenció personalitzada, continua i d'alta qualitat als pacients.

  L'utilització d' aparells mèdics de tecnologia avançada ens permet l'abordatge de la correcció de defectes de la visió i el tractament de les diferents patologies oculars en un entorn altament especialitzat.

  www.oftalmologiavalles.com

 • DEPENDENTIA. Format per un equip especialitzat en oferir solucions sociosanitàries a persones amb dificultats en el desenvolupament de les activitats diàries. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida de totes aquelles persones amb un grau o altre de dependència, ajudant-los a ells i a les seves famílies dins del seu propi entorn amb a fi de donar una atenció global i personalitzada.

 • INSTITUT CLÍNIC VALLÈS ofereix una alta qualitat assistencial i un excel·lent tracte personalitzat.
  Amb un gran equip de professionals de la salut que treballa amb un únic objectiu d'oferir una atenció sanitària amb la màxima qualitat humana i tècnica.
  Disposa dels millors avanços en diagnòstic i tractaments. Compta amb un gran equip humà format pels millors professionals en cada una de les seves especialitats mèdiques.

 • Cirurgia: 

  Augment Mamari, Reducció Mamaria, Lífting Mamari, Recanvis d'Implants, Ginecomàstia Masculina, Labioplàstia, Tancament forat orelles, Correcció de Cicatrius, Liposucció - Lipoescultura, Abdominoplàstia, Lífting de Braços i Lífting de Cames.

  Medicina Estètica:

  Àcid Hialurònic, Augment de llavis, Solcs nasogenians, CODI DE barres, Augment de pòmuls, Toxina Botulínica, Fils Tensors i  Mesoteràpia.

CONTACTE

Truqui"ns i l’assessorarem de forma gratuïta.

O bé deixi’ns les seves dades i el trucarem.

93 693 44 55
perception
C/ Agustí Vinyamata, 7-9-11 08402 Granollers · Barcelona
Avís Legal | Contacte
more-iconperception