Centre de medicina avançada del Vallès. "El Centre de la teva salut".

Portada > Qui som

Qui som

El CEMAV (Centre de Medicina Avançada del Vallès) neix l’any 2010 com un nou centre mèdic de referència a Granollers. Els seus espais, més de 5.000 m2, i les seves modernes instal·lacions, us ofereixen una amplia gamma de serveis mèdics.

Situat al vell mig de Granollers, el CEMAV, és un centre mèdic obert a la ciutat i al seu entorn, fàcilment accessible tant a nivell de transport públic com privat (pàrquing propi).

Pensat sota criteris arquitectònics que afavoreixen l’accessibilitat i la confortabilitat, al Cemav, disposeu de les darreres tecnologies de la comunicació i diagnòstic al servei de la vostra Salut.

Els nostres metges, emparats per proves diagnòstiques tecnològicament avançades, fan una medicina capdavantera, de qualitat i personalitzada al servei del públic general i de la majoria d’asseguradores privades.

Convençuts del que el Cemav us pot oferir i, com sigui que una experiència val més que mil paraules, tot l’equip del Cemav us convida a conèixer aquest nou espai i els nostres especialistes de primera mà.

Per tenir cura de la vostra salut, no ho dubteu, el Cemav és just al centre de la vostra salut.

93 693 44 55
perception
C/ Agustí Vinyamata, 7-9-11 08402 Granollers · Barcelona Telf. 93 693 44 55
Avís Legal | Contacte
more-iconperception